joi, 2 iunie 2016

Cateva Cuvinte Despre Laur Gales

Un fotograf profesionist trebuie sa aiba mai mult de cateva studii in domeniu sau aparatura adecvata. Doua dintre cele mai importante atuuri sunt viziunea si spiritul artistic care se dobandeste prin multa munca. Fotograful Laur Gales este o alegere potrivita pentru oricare eveniment pe care va doriti sa il imortalizati sub forma unor imagini de neuitat.

Daca va doriti ca fotografiile sa fie reusite si sa spuna o poveste, este necesar sa apelati la un fotograf profesionist. Alegerea unui expert in acest domeniu are la baza niste criterii, iar cel mai important este portofoliul. Practic, in aceasta meserie, munca vorbeste de la sine iar un exemplu de fotografie arata priceperea, simtul artistic si profesionalismul fotografului. Este gresita ideea conform careia aparatura este cea mai importanta arma. Multi probabil nu stiu ca secretul unei poze reusite sta si in editarea acesteia, iar un profesionist va sti ce, cum si cat sa modifice astfel incat imaginea sa fie una calitativa.

Fotograf botez

In cazul unui botez, parintii acorda o importanta deosebita copilului, lucru normal. In cazul acesta, angajarea unui fotograf profesionist este extrem de importanta si de un mare ajutor. Practic, scapati de o grija, scapati de problema pozelor, a aparatului caruia i s-au terminat bateriile sau care s-a stricat. Mai mult decat atat, in ultimii ani sunt cerute de catre clienti mai multe poze spontane, in schimbul acelor poze traditionale unde privirea era orientata catre obiectivul camerei foto, iar un fotograf profesionist va sti exact ce momente trebuie capturate
.
Fotograf nunta


Precum in cazul botezului, evenimentul in sine este stresant si obositor pentru cei care il organizeaza. In ziua nuntii mirii ar trebui sa aiba cu totul alte griji si sa nu se streseze cu gandul la poze. In plus, un fotograf cu experienta stie sa exprime prin pozele sale emotiile si cununiei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu