sâmbătă, 10 iunie 2017

Tot mai multe firme apeleaza la monitorizarea prin gps

Siguranta celor dragi si a bunurilor a reprezentat intotdeauna o preocupare pentru cele mai multe persoane, iar astazi au ocazia de a scapa de aceasta grija, totul cu ajutorul dispozitivelor adecvate. Oricine isi permite sa apeleze la monitorizare GPS cu iUni, intrucat preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar optiunile sunt suficient de variate pentru a indeplini nevoile si preferintele oricui.

Diferite avantaje

Un astfel de dispozitiv este de dimensiuni modeste, motiv pentru care este foarte discret si poate fi tinut la chei, pe post de breloc sau asezat in orice punct al casei. De asemenea, se conecteaza imediat la sateliti si nici nu necesita inserarea unei cartele GSM, astfel incat poate fi folosit in diferite conditii, precum in excursii, expeditii si nu numai. Mai mult, un astfel de gadget de monitorizare GPS cu iUni este potrivit si pentru a autoturisme, astfel ca oricand se poate salva locatia masinii, pentru a gasi cel mai scurt drum inapoi.

Specificatii


Sunt 51 de canale de capturare si 14 de urmarire, in timp ce dimensiunea display-ului, cu toate ca este modesta, poate fi foarte folositoare intrucat pot fi accesate cu usurinta toate functiile. Cu o greutate de numai 40 de grame, cu bateria inclusa, un astfel de gadget poate fi amplasat intr-o multime de locuri. Autonomia este de circa 6 ore, insa daca este conectat in permanenta la priza, acesta va functiona non stop.

 De asemenea, se poate folosi si in conditii mai dificile, de pana la 75 de grade sau -20 de grade, fie intr-un mediu cu umiditate de pana la 80%. Nu in ultimul rand, este afisata latitudinea si longitudinea, se capteaza viteza, distanta si altitudinea, alaturi de timpul efectuat. Asadar, poate fi foarte simplu sa fie monitorizati copiii, batranii, animalele de companie, dar si bunuri precum masini, motociclete sau biciclete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu