luni, 6 decembrie 2021

Esti in cautarea de promotii Dacia?

Dacia, un brand românesc, a reușit să depășească granițele și să-i uimească chiar și pe cei care apreciază producția de automobile excelentă. Acest brand este un pariu sigur datorita gamei variate de modele disponibile, atat din punct de vedere al aspectului cat si din punct de vedere al dotarilor si tehnologiei incorporate, cat si prin faptul ca exista o versiune pentru fiecare cerinta. Gama de vehicule Dacia include de la SUV-uri încăpătoare până la mașini mici și rapide, satisfacând o gamă largă de cerințe. Auto Cobălcescu oferă o gamă largă de promoții și oferte Dacia pentru a face din găsirea automobilului perfect o experiență unică, plină de beneficii, de la reduceri speciale până la îndrumări individuale și modele pentru a satisface pe oricine.

Dacia aspiră să creeze linii de automobile care să reflecte atât personalitățile clienților, cât și dorintele acestora. Drept urmare, Dacia fabrica atât versiuni sport, cât și utilitare, precum și modele electrice și stepway. Cei de la Auto Cobalcescu oferă clienților o multime de avantaje si veti putea cumpara orice model din program cu rate lunare mici. Această ofertă include, de asemenea, o garanție de 5 ani cu revizii tehnice incluse, precum și o dobândă fixă ​​de 60 de luni cu un avans de 50%.

Dacia Duster Essential TCe 90, Noul Logan Access SCe 65, Noul Logan Essential ECO-G 100, Noul Sandero Stepway Essential ECO-G 100, Noul Sandero Stepway Essential TCe 90 CVT și Noul Sandero Stepway Comfort TCe 90 CVT se numără printre mașinile care sunt incluse in oferta. Unul dintre aceste modele începe de la 6.990 de euro, cu o rata lunară minimă de 48 de euro (TVA inclus), și ajunge până la 12.470 de euro, cu rate lunare începând de la 69 de euro. În plus, indiferent de scop sau împrejurare, noii proprietari Dacia au posibilitatea de a amâna plata plăților cu până la 6 luni. 

Nu doar ca aici vei putea vede cele mai noi promotii Dacia, insa ai ocazia si de a te bucura de servicii complete. Poti cumpara o masina Dacia noua sau la mana a doua si stii ca te bucuri de servicii de inalta calitate. Nimeni nu trebuie sa se complice cu service-uri de cartier si mecanici care nu sunt specializati pe o anumita marca si, in plus, costurile implicate aici sunt accesibile pentru toate buzunarele. Asadar, nu trebuie sa faci cine stie ce efort financiar pentru a avea o viata lipsita de griji si o masina buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu