marți, 25 octombrie 2016

La ce preturi gasim cizmele scurte de dama?

Am intrat in sezonul de toamna-iarna, iar prin urmare trebuie sa ne cumparam papuci care sa faca fata temperaturilor de afara. Pentru a avea cele mai inedite tinute, acordati atentie si incaltamintei deoarece aceasta va poate completa sau strica outfit-ul. Pe langa botinele cu sau fara toc, cele decupate, cu blana sau cu talpa subtire puteti sa va orientati si catre modele de cizme scurte de dama.

Modele de incaltaminte

In cazul in care aveti de mers mult pe jos, pana la scoala sau la serviciu este recomandat sa va
orientati catre papuci cu talpa ortopedica sau cu un toc gros, daca va doriti sa fiti neaparat mai inalta sau sa aveti un aer elegant si stilat.
In ceea ce priveste culorile, acestea pot varia in functie de gusturile dumneavoastra sau de celelalte piese vestimentare pe care le aveti in garderoba. Joyas are o colectie impresionanta de cizme scurte de dama unde va puteti gasi modelul pe care vi-l doriti. Pentru un plus de modernitate, optati pentru incaltaminte cu catarame, cureluse, blanita sau culori puternice.

Cizme de cauciuc

Desi nu era un lucru deloc previzibil ca acest tip de material sa prinda atat de bine la femei si sa fie atat de des folosit de catre designeri, iata ca puteti crea o tinuta inedita cu ajutorul acestui tip de incaltaminte. Nu trebuie sa fiti fashioniste ca sa purtati cizme din cauciuc, ci trebuie sa aveti putina imaginatie pentru a crea combinatiile perfecte.
Spre exemplu, puteti purta o pereche de jeansi sau o fusta pana la genunchi, impreuna cu o camasa si incaltamintea din cauciuc pentru ploaie. Desi apa nu patrunde in ele, atunci cand temperaturile sunt mai scazute, veti resimti frigul, iar prin urmare puteti apela la o captuseala din blanita sau alte materiale pentru a va proteja picioarele de frig.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu