duminică, 30 noiembrie 2014

Sotia la volan :)))

         Imi iubesc sotia, dar sincer sa va spun uneori simt ca ma innebuneste. Am avut nesansa de a ma prinde opri politia dupa ce bausem 2 beri sic and am suflat in etilotest mi-a iesit o alcolemie de 0.2. Agentii mi-au luat permisul si uite asa am ramas pieton pentru 3 luni, in conditiile in care job-ul meu depinde de masina si daca nu am permis practice sunt legat de maini si picioare. Revenind la sotia mea, ea lucreaza, este consilier psihologic la o scoala din Bucuresti si de aceea pot spune ca este o femeie inteligenta si ascultatoare mai putin cand vine vorba de condus. 
         Desi are permis de mai bine de 5 ani de zile nu sties a conduca aproape deloc si mie mi se pare ca este kamikaze in trafic.
Am rugat-o sa ma ajute 1 saptamana dar sincer nu cred ca o sa mai fac asta fiindca m-a bagat in sperieti. Mai am o singura varianta, sa gasesc o firma care ofera rent a car cu sofer si astfel sa-mi pot indeplini atributiile job-ului. 
        Sunt constient ca tot salariul meu se va duce la firma de rent a car si aproape 3 luni voi munci degeaba insa nu-mi permit sa-mi pierd job-ul fiindca am un salariu extreme de bun si a fost destul de dificil sa ma angajez pe acest post.

miercuri, 12 noiembrie 2014

Ce cocalarime era prin ani 2000....

Cine nu imi va da dreptate la sfarsitul acestor randuri ori este nebun ori nu a trait in acea perioada….
                Sigur va veti aminti de perioada anilor 2000, 2000 si un pic cand au inceput sa urle manelele in absolut toate difuzoarele, nu conta ca este club sau masina, manelele se auzeau de peste tot. Odata cu aceste manele au aparut si Daciile 1310, daciile nova si supernova cu tobe sport de ziceai ca au 500 de cp si sa nu uitam ultimul detaliu: stickerele auto cu NIKE, Adidas, Pirelli, Toyo, NOS :))))) Doamne imi vine sa rad si acum cand vedeam o Dacia veche de 15 ani ca avea pe sticker cu NOS…ce dracului NOS sa bagi in masina aia ca ar exploda pur si simplu :))))

                Perioada asta de cocalarie maxima a durat vreo 10 ani de zile mai ales ca a fost sustinta si de taximetristi care in fiecare zi isi mai “tunau” putin masina cu stickere in plus si un CD nou cu Guta. Sunt fericit ca cel putin in Bucuresti in ultimii 2 ani de zile nu prea am mai vazut masini cu stickere pe ele si parca nici masini din care sa urle manele….sa cel putin nu am auzit eu :D